google-play-icon Скачати з
Google Play
app-store-icon Завантажити в
App Store
З нашим додатком доставка води швидше

Користь чистої води

КОРИСТЬ ЧИСТОЇ ВОДИ

океан місто і глобус
Стежити за своїм здоров’ям нас закликають і лікарі, і дієтологи і просто здоровий глузд. Частково вода теж є джерелом необхідних організму мінералів. Мікроелементів і інших поживних речовин. Щоб не стати жертвою зневоднення протягом дня необхідно випивати до двох літрів води, щоб в повній мірі наситити організм вологою. Це норма для людини, що стежить за своїм здоров’ям, що проживає в помірному кліматі і ведучого не надто рухливий рівень життя. Також, не варто міняти чисту воду на чай, каву або одного напої.

Вода від Компанії ТМ «Water Club»

Бутильована вода від Компанії ТМ «Water Club» проходить систему очищення методом зворотного осмосу на сучасному обладнанні іспанського виробництва, очищаючи воду від всіх бактерій і шкідливих мікроорганізмів. Постійний контроль на виробництві, дотримання високих стандартів якості і санітарних норм – сприяє виробництву бутильованої води відмінної якості. Щоденне вживання такої води буде зміцнювати організм день у день.
Вода ТМ «Water Club» підходить для дорослих і дітей. В її складі є необхідні організму мікроелементи:

  • Калій – допомагає роботі серця і нервової системи;
  • Кальцій – зміцнює зубну емаль, кістки, особливо це важливо для зростаючого дитячого організму;
  • Магній – врівноважує емоційний і фізичний стан.

Якщо Ви стежите за своєю фігурою і дотримуєтеся дієти, вживання чистої води істотно полегшить досягнення мети.
Також вживання води в належному обсязі нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.
Формула гарного початку дня проста – щоранку після пробудження випивати склянку питної води. І не забувати пити залишилася норму води протягом усього дня. Доставка води додому та в офіс від Компанії ТМ «Water Club» краще рішення мати завжди під рукою найкращої якості воду.

Чим замінити воду з крана

вода тече з крана
Однією з альтернатив хлорованої води з-під крана можна вважати системи фільтрації домашньої установки. Однак її установка і обслуговування коштують чималих витрат. Це одна з причин, чому багато хто робить вибір на користь доставки води додому. Як цієї води можна не сумніватися.
Вживаючи нашу очищену воду, Ви не тільки заощадите сімейний бюджет, а й подбаєте про збереження імунітету і життєвих сил на належному рівні.
Доставка води додому від Компанії ТМ «Water Club» і ніяких проблем з водою в будинку.

Здорова сім’я в Ваших руках

Бутильована вода ТМ «Water Club» має ряд переваг:

  • У процесі очищення води на молекулярному рівні, без фазових перетворень, вона зберігає свою природну структуру і всі корисні властивості;
  • Смак свіжості і чистоти – наша вода вгамує спрагу, додасть сил, а також наповнить новими ароматами знайомі страви і напої;
  • Завдяки м’якому смаку більше не доведеться думати, як позбутися від накипу і нальоту на посуді.
  • Виробництво води відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і безперервним контролем якості нашими фахівцями. Кожен день вся вироблена продукція перевіряється на запах, колір і смак.

Можна не сумніватися, до клієнтів потрапляє тільки відмінної якості води.

банер реклами акції

Доставка води додому від Компанії ТМ «Water Club» подарує Вам користь і енергію на дуже привабливих умовах. Оформіть замовлення води додому і насолоджуйтеся смачною і корисною для здоров’я водою. Залишайте свою заявку на нашому сайті або телефонуйте оператору. Впустіть у Ваше життя корисну звичку, потурбуйтеся про здоров’я сім’ї прямо сьогодні.

замовте воду додому чи в офіс за 1 хвилину !
contacts

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.

Подивитись на мапі

м. Одеса, вул.Високий провулок, буд.22

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.