google-play-icon Скачати з
Google Play
app-store-icon Завантажити в
App Store
З нашим додатком доставка води швидше

Створення запасу води вдома за допомогою пластикових ємностей

Створення запасу води вдома за допомогою пластикових ємностей

Вода є основою життя. Уявити життєвий цикл будь-якого живого організму без вологи практично неможливо. Для повноцінного життя людина повинна щодня споживати щонайменше 1.5 літра рідини щодня.

Однак часто бувають ситуації, коли можуть спостерігатися часті перебої з подачею води. Багато хто не знає, що робити в таких випадках, починають панікувати.

Переживати не варто, достатньо завчасно зробити запаси, які допоможуть не тільки поповнити водний баланс організму, але також дадуть змогу помити посуд та провести всі необхідні гігієнічні процедури. Пластикові ємності – чудовий варіант зберігання води, який стане справжнім порятунком на момент відключення.

Переваги зберігання води в ємностях із пластику

Велика кількість людей помилково вважає, що зберігати питну воду у пластиці шкідливо. Проте варто розвіяти цей міф і більш детально розповісти про переваги такого виду зберігання рідини:

вода ллється у склянку

Ємності, що призначені для зберігання води, мають спеціальну добавку у своєму складі. Вона забезпечує тривале зберігання рідини, не дозволяючи їй зацвісти та надовго зберігаючи її свіжість.
Пластик не потребує особливої ​​обробки. Він не піддається іржі та гнилі.
Багато пляшок мають гарні кришки, що не дозволяє проливатись воді.
Ємності із пластику досить легкі та мають оптимальну форму, що дозволяє їх зберігати у квартирі.
Пластикові сулії великих обсягів мають зручні дозатори, що дозволяє з легкістю отримувати необхідну кількість води.
Пластик не боїться перепадів температури та може витримати діапазон від -30 до +50 градусів.
Проаналізувавши всі переваги ємностей із пластику, можна зробити висновок, що це один з найоптимальніших варіантів для зберігання води, який можна легко використовувати в домашніх умовах.

Як запастися водою у пластикових ємностях

бутлі з водою

У разі необхідності створення запасу питної води у пластикових ємностях варто заздалегідь продумати добову витрату. Розрахунки допоможуть підібрати оптимальний обсяг пляшки та тип.

Питна вода повинна знаходитися окремо від тієї, яка використовуватиметься у побуті. Якщо другу можна просто набрати з найближчого водопроводу, то в першому варіанті важлива якість води.

Пам'ятайте про те, що ви завжди можете замовити воду в Одесі, скориставшись послугами компанії WaterClub. Замовляючи воду в Одесі від WaterClub для вашого запасу, ви маєте можливість завжди мати питну воду високої якості, готову вживати в будь-який момент, незалежно від сезону чи погодних умов.

замовте воду додому чи в офіс за 1 хвилину !
contacts

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.

Подивитись на мапі

м. Одеса, вул.Високий провулок, буд.22

Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

В найближчий час менеджер зв'яжеться з Вами.